עזרה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

11/07/2012 | 21:26 | מאת: פול

לוקח ציפרלקס כמעט שנה נכון שהוא עזר לי בחרדות בפהתקפי הפאניקה שהיו לי ..אבל הום הכניס אותי בדיכאון .חוסר מוטבציה הרגשה של רובוט עייפות חוסראמפיה להרגיש ..זה אומר שהיא הפסיקה לעבוד ? למרות שהיא עשתה לי תופעות לוואי מאוד קשים

11/07/2012 | 22:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום פול, בפנייתך רב הנסתר על הגלוי, אבל ציפרלקס היא בראש ובראשונה תרופה נגד דיכאון ורוב הסיכויים הם שהדיכאון שאתה מתאר אינו נובע מהתרופה. עם זאת, גם תופעות הלוואי וגם הדיכאון שאתה מתאר מצדיקים בהחלט חזרה לרופא המטפל להערכה מחודשת של הטיפול התרופתי ובהחלט גם קיים מקום לשקול הוספת טיפול פסיכולוגי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

11/07/2012 | 22:45 | מאת: פול

אתה חושב שזה יעזור ? אם והיא מיועדת לדיכאון אז למה לא עוזרת לי ? אני בחור שעובד ומנהל אורח חיים רגיל לגמרי רק מבפנים חלול!!!

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות