רון .המשך

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

18/03/2012 | 23:24 | מאת: רון

מרגיש שהאנטלגנציה שלי נגמורה וחוש ההומור שלי פקע ..מפחד שאני איפתיח מחלת נפשיות כאלה מהמצב הזה ד"ר

18/03/2012 | 23:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רון, קודם כל, לא "משתגעים" כל כך מהר והרוב המכריע של האנשים הפוחדים "להשתגע" אינם מפתחים פסיכוזה (או "מחלת נפש" כפי שאתה קורא לה). כך שאתה יכול להירגע לפחות מהבחינה הזו. שנית, טוב מאוד שאתה מקבל טיפול תרופתי שאכן עזר לך עד גבול מסוים, אך אין די בו והוא צריך לבוא יחד עם טיפול פסיכולוגי. יש לקוות שבמהלך הטיפול הפסיכולוגי תרכוש כלים להתמודד עם החרדה באמצעים נוספים, אשר במשך הזמן יאפשרו את הפחתת המינון של הטיפול התרופתי או אף את הפסקתו כליל. כמובן שלצורך קביעת סוג הטיפול המתאים לך יש לדבר אתך פנים אל פנים ולראות במה מדובר. זאת בין אם הרופא יחליט להחליף את הטיפול התרופתי ובין אם לאו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

20/03/2012 | 19:32 | מאת: רון

הבעיה היא שהחדרה שלי לא ספציפית ויותר מוכללת ..הייתי אצל פסיכולוג כמה פעמים ודרשתי ממנו טיפול קצר לא יודע אך קוראים לזה ואמר לי שהחרדה שלך היא מעבר לזה והיא יותר עמוקה ושקשורה לילדות שלך ביחסים עם הורים ודחק ושצריך טיפול ארוך מאוד

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות