זוגיות

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

28/01/2012 | 09:03 | מאת: לילה

אני אשה רומנטית אוהבת - רוצה מערכת יחסים בנויה על קרבה - אוהבת לנצל את החיים בכל הזדמנות ובן זוגי לא מתאימה לו כל הדינמיות שלי אפילו מפריעה לו - אני בת ארבעים ונשואה 20 שנה - בא לי לעזוב אבל כמובן הילדים וההשלכות החברתיות - אני חנוקה וכמהה לאהבה - גם כן אני בודדה חיה רחוק מעיר מולדתי

28/01/2012 | 14:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילה, המלצתי לך היא לפנות לטיפול זוגי. כמובן שבשלב ראשון מן הראוי להציע זאת לבעלך, אך גם אם הוא יסרב, ישנן לא מעט נשים שפונות בעצמן למטפל הזוגי והבעל מצטרף בשלב מאוחר יותר, כשהוא רואה שהאישה מתכוונת למה שהיא אומרת. בפנייתך רב הנסתר על הגלוי. אינני יודע מה כן מחזיק את הקשר, מה איכות יחסי המין ביניכם, האם יש עדיין משיכה, איזה בעל ואיזה אדם הוא מעבר לעניין הריגושים שחסרים לך, אך ייתכן שהוא פשוט לוקח אותך כמובנך מאלייך וזה מה שצריך להשתנות. אם זו הבעיה טיפול זוגי יכול לעזור מאוד. אם ל, לפעמים טיפול זוגי דווקא סולל את הדרך לפרידה שבסופו של דבר מיטיבה עם בני הזוג, ולעיתים אפילו עם הילדים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות