ביקורת עצמית

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

03/07/2010 | 22:45 | מאת: מירי

אהלן, לאחר שהתחלתי בחיים "האמיתיים" (לאחר השחרור מהקבע, הטיול, העבודה החדשה וההכנות ללימודים אקדמיים) נוכחתי לגלות שהביקורת העצמית שלי מקשה עלי ועוצרת אותי במצבים ובמהלכים מסויימים בחיים. הייתי רוצה לטפל בזה. בראש ובראשונה לקרוא על זה ולהגיע עם עצמי להבנה למה זה קורה ובאיזה מצבים. האם יש לך המלצות על ספרים מסויימים או דברים מכל סוג שהוא שיוכלו לעזור לי? תודה רבה.

04/07/2010 | 09:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מירי, אם את מדברת "רק" על ביקורת עצמית, הרי שזהו אינו נושא בפני עצמו בפסיכולוגיה ואינני מכיר ספרות העוסקת בנושא וגם לא טיפול בכך. אם תפרטי קצת יותר במה מדובר ואיך זה משפיע לרעה על חייך, ניתן יהיה לכוון אותך יותר, כך אני מקווה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות