אל דר גידיי

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

05/12/2011 | 19:04 | מאת: רוי

שלום דר אני בן 26 הייתי אצל פסיכולוג בגלל התקף פאניקה ולחץ מתמשך בעבודה ..במהלך השיחה הוא גילה שהכעס שלי נוביע מההורים שלי ועל ההתנהגות שלכם כלפי זה הטענה שלי שזה קרה לי ופה לא העניין הזה שלפני שהלכתי טופלתי בריסטל 20 ליום למשך שנתיים והכל היה בסדר כלומר היה צריך רק טיפול פסיכולוגי על מנת להשלים אותו .לפני חמישה חודשיים החלפו לי את התרופה לציפרלקס והיא פשוט קרעה אותי מהתופעות לווי שלה ולפני שבוע התחיל להופיע לי הזיות ממנה בקשר לזיהות שלי למשל מי אני מה אני למה אני חי ממש היה מפחיד ושמתי לב שכל פעם שאני לוקיח את הציפרלקס זה היה קורה לי כבר יומיים ללא ציפרלקס והכל מצוין ואז הורדתי את זה ל5 מלגרם ואין בכלל תחושת ההזיות האלה ..השאלה האם זה אופיני הרופא שלי כרגע לא נמצא בארץ ואני לא יודע מה לעשות עם הכדור הזה ולמה הוא צריך לעשות את ההרגשה הזו בחיים לא היה לי את זה

05/12/2011 | 20:20 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוי, אין ברירה אלא להמתין עד שהרופא שלך יחזור ואם הדבר בלתי אפשרי, מן הראוי לפנות לייעוץ לפסיכיאטר אחר או לפחות לרופא המשפחה. עקרונית, מדובר בתרופות מאוד דומות וקשה להסביר את התגובה החריפה שלך לציפרלקס. נשמע לי שגישה התנהגותית-קוגניטיבית בטיפול פסיכולוגי יכולה להתאים לך יותר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

05/12/2011 | 20:23 | מאת: רוי

מה זה הטיפול הזה ?? ונראה לי מופרך מאוד הקטע של החסיפה הזה הורים ילדתות ממש לא מדבר אלי כל הקטע הזה של השיחה ..אבל מה עם הכדור הזה להפסיק אותו לבנתיים ? ומה הטיפול הזה שהצעתה לי אותו ?

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות