שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

13/08/2011 | 01:08 | מאת: מושיקו

שלום ד"ר אני בן 25 הלכתילפסיכיאטרית עכשיו חרדה שהייתה לי לאחרונה והייתי נוטל את הכדור רסיטל אשר נתן ליאותה רופא אחר .הרופא שהייתי אצלההחליפה לי אותה לצפרלקס ועוד חצי כדור מודל פורטה אחרי ארוחת ערב ובמצבי פאניקה עד שאתרגל לצפרלקס נתנה לי ואבן רקלצורך ...שאלתי האם כדי לקחתאת המודל הזה למה הוא מיועד בכלל היא אמרהלי שזה בכלל למערכת העיכל ואני קורא עליו שהוא בכלל לבעיותפסיכוטיים אשמח לשמועאת דעתך

13/08/2011 | 01:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מושיקו, אני משער שרמת החרדה שלך גבוהה והרופאה רצתה להקל עליך עד שהציפרלקס יתחיל להשפיע. מודאל היא אכן תרופה אנטי פסיכוטית ממשפחת הפנוטיאזינים. במינון הוא אכן מרגיע גם את מערכת העיכול ובמינונים נמוכים ניתן למטרה זו. כמו כן, במינון נמוך יחסית הוא ניתן להרגעת חרדה ולשיפור מצב רוח, גם למי שאינו פסיכוטי. במצבים פסיכוטיים נותנים כיום תרופות אחרות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

13/08/2011 | 01:27 | מאת: מושיקו

וואו תודה על התשובה המהירה אז אתה אומר לקחת אותה את החצי הכדור הזה גם חצי שעה לפני שינה ?? והשאלה האם לאחר שאני מתחיל לעלות לכדור אחד את הציפרלקס אז להפסיק לקחת את המודל ??

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות