תרופת גמילה ,,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

15/02/2020 | 18:30 | מאת: מיכאל

בת 39 מזה חצי שנה אני נוטלת תרופת ssri משם מה אני כבר יומיים מרגישה תופעות גמילה למרות שאני נוטלת את התרופה . אותם תופעות גמילה שהיו לי כשנגמלתי מטפקסור זרמים בראש כאבי בטן כאביי שריריים צפצופים באוזניים והזרמים לא פוסקים הרופא שלי בחול ולא יודעת מה לעשות

שלום מיכאל, אינני רופא ולכן אייני מוסמך לענות בענייני תרופות. אם הפסיכיאטר אינו זמין לך, פני לפסיכיאטר אחר. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין Giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות