רוצה לדעת אם אני צריכה טיפול

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

27/06/2010 | 12:32 | מאת: ליזט

אני אוהבת מאד ניקיון ןסדר בסביבה שלי וזה מרגיע אותי מאד רציתי לדעת אם אני כלולה בהגדרה של פרפקציוניזם למעט מנקיון יש לי תמיד עניין לתקן דרכי התנהגות של הסובבים אותי מעצמי אני לא דורשת שלמות אבל כל דבר שאני עושה אני עושה מושלם אני מאד מוערכת במקום עבודתי ובמשפחתי על התכונה של חריצות ודייקנות שאלתי האם אני פרפקציוניסיטית וצריכה טיפול

27/06/2010 | 12:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליזט, השאלה אם את צריכה או לא צריכה טיפול תלוי בדבר אחד ויחיד והוא רמת המצוקה שלך. אם אני מבין נכון, את שלמה עם הסטנדרטים הגבוהים שאת מציבה לעצמך בתחומים שונים. השאלה אם אותה ציפייה לכך שאחרים יעמדו בסטנדרטים גבוהים אלה גורמת לך התנגשות או קונפליקטים עם הסביבה. אם התשובה לשאלה זו חיובית, הייתי ממליץ על טיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות