יוצאת עם מישהו שמשהו בעייתי בסקס ובמשיכה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

23/01/2020 | 08:57 | מאת: ליאורה

שלום רב. הכרתי לפני כמה חודשים גבר נפלא. הוא רווק לא צעיר. נקשר בינינו קשר מיידי ומופלא. אבל שמתי לב לכך שבניגוד לקשרים אחרים שהיו לי, הגבר לא מתנפל עליי, אומר שלא מת על סקס בתדירות גבוהה. הרבה פעמים אני מרגישה שהסקס חזק ומכאני. בנוסף הוא עובד הרבה בחו"ל כך יוצא שאיננו מתראים הרבה. ולמרות זאת- גם כשאני לוחצת ומשתגעת ממרחקים- גיליתי שזה מאד בראש שלו ושהוא לא באמת מתגעגע. דיברנו על כך שוב ושוב. הוא מתרגז. אומר שאיננו חיית סקס. אני חושדת שהוא הומו מוכחש (והוא גם אוהב את קהילת הלהטבים, כלומר אין לו הומופוביה) אני דואגת מאד. אציין שאני מושכת וכו. אבקש מאוד לשמוע דעתך, כי הוא רציני איתי ורוצה ילדים וחיים משותפים.

שלום ליאורה, נראה לי שיש לך בעיה בהבנת מטרת הפורום. הפורום נועד לסייע לאנשים המציגים קשיים של עצמם ואילו את ממקדת את הבעיה בגבר, אשר לכאורה יש לו בעיה שאת רוצה לברר בעקיפין. למעשה, לא כתבת דבר על עצמך, אפילו לא את גילך (גם לא את גילו של הגבר הלא צעיר). גם אין כל מידע על עברך בקשרים. ברור שהוא חווה את יוזמתך ליחסי מין כתובענית, מעוניין בכך פחות ממך וכשיש יחסי מין את חווה אותו ככוחני. ברור שאת מעוניינת בו יותר מאשר הוא מעוניין בך ואת מנסה למצוא את הסיבה לכך בו ולא בך. ברוב המקרים מהסוג הזה, רצוי שהצד היותר מעוניין יבדוק בטיפול מדוע הוא מתעקש להיות חבר במועדון שלא מוכן לקבלו. בחלק גדול מהמקרים יתברר שגם ההפך הוא הנכון, דהינו, שאת לא תהייה מעוניינת במועדון שמוכן לקבלך. לרוב התופעה מבטאת דימוי עצמי נמוך, שהוא המקור לרוב הקשיים הרגשיים ויש לנסות להעלותו הן במסגרת הטיפול והן מחוצה לו על ידי למידה מכל סוג שהוא. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות