חשיבה שחורה כיצד נגמלים

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

19/12/2018 | 00:08 | מאת: אייל

שלום פרו"פ יקר !! מתמודד עם סכיזופרניה + אוסידי מחשבתי קשה מאוד .. לעיתים יש לי ואני מאוד סובל ממחשבות שחורות ...>> קרי אובדניות .> לא שאני רוצה בכך הפוך הוא הנכון אני אוהב את החיים ורוצה יותר להינות מהם . יש לך טיפ כיצד להגיב והאם יש פיתרון למחשבה הזוועתיתי זו ?? תודה רבה לך על תשובתך .

שלום אייל, יש בהחלט טכניקות להתמודדות עם מחשבות מסוג זה, אך הן צריכות להילמד במסגרת טיפול ולא דרך פורום באינטרנט, במיוחד עם ההפרעות מהן אתה סובל. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

23/12/2018 | 10:15 | מאת: אייל

תודה .. כעת השאלה לאיזה סוג טיפול עלי ללכת ? תודה

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות