טריכוטילומניה.............

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

15/11/2017 | 22:28 | מאת: אמא

שלום רב בת 25 ומגיל 15-16 בערך התחלתי עם ההפרעה הזו של תלישת שיער מהראש. אף פעם לא טופלתי ע״י איש מקצוע כי אני מתביישת. כרגע אני אמא טרייה ומתווסף לזה נשירת שיער של אחרי לידה. יש לי כבר קרחות. האם יש דרך שאוכל להפסיק או לפחות להפחית עם המעשה הזה מבלי ללכת לטיפול מקצועי?

שלום לך, לי עצמי אין ניסיון בטיפול בטריכוטילומניה (התופעה שתיארת), אך ראיתי בסרט לימודי העוסק בהפרעה אפשרות של גילוח הראש והדבקת פאה שנראית טבעית מאוד. זה אינו פתרון טיפולי-מקצועי ואינני יודע האם והיכן הדבר נעשה בארץ. נסי לחפש בגוגל "הדבקת שיער" או להתעניין בחנויות פאות האם יש אפשרות להדביק פאה לקרקפת. בסרט הפתרון הוצג כפתרון זמני עד להצלחת הטיפול. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות