סיוע דעה אחרת מפרופסור אחר

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

18/10/2017 | 12:40 | מאת: איש

לגבי השילוב המנצח בCBT ותרופות מה מספר המפגשים בממוצע שנדרשים לOCDּ וGAD

שלום איש, CBT הוא לרוב טיפול קצר טווח המתוכנן ל-12-15 מפגשים. עם זאת, טיפול הוא תהליך דינאמי אשר במהלכו עשויות להתגלות קשיים אחרים, כך שלא ניתן להתחייב. גם ההערכה של 12-15 מפגשים מבוססת על ההנחה שהמטופל יעשה בדבקות את שיעורי הבית הניתנים לו. במציאות, הישראלית לפחות, מטופלים אינם נוהגים כך ואז לפעמים מתפתח דיון מעמיק יותר בדבר המוטיבציה לשינוי, דיון שחורג מגבולות ה-CBT. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות