שלום

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/09/2011 | 09:49 | מאת: סיון

קיבלתי לפני כמה ימים לאחר תופעות לוואי של המינטומיצין(התרופה החלופית של הראוקטן) דיספטיל פורטה .עכשיו לאחר חיפושים באינטרנט לא ראיתי שום פרט על התרופה לגבי ההשפעה שלה לאקנה ולפי העלון שמקבלים עם החפישה לא רשום שום דבר על אקנה. רציתי לדעת טיפה יותר פרטים על הכדורים הללו ותוך כמה זמן אני יכולה לראות תוצאות..האם זו תרופה יותר חלשה מהקודמת שלקחתי ? תודה מראש

הי סיוון כתבי לי בבקשה את השם בלועזית של התרופה משום שמה שרשמת לא קיים .או לחילופין על העלון כתוב ממה מורכבת התרופה באנגלית ואז אוכל לענות

16/09/2011 | 07:53 | מאת: סיון

DISEPTYL FORTE CAPLETS

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות