חצי שנה אחרי רואקוטן - הפצעים חוזרים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/09/2011 | 22:56 | מאת: דין

הייתי לוקח קיוריוטן לתקופה של 5 חודשים. מצב העור שלי היה מעולה והרופא אמר שהטיפול הושלם בהצחלה. עברה חצי שנה מאז ועוד בתקופה שגמרתי את התרופה התגייסתי לצבא. בקיצור הפצעים חזרו אומנם לא כמו פעם אך חזרו, הרופא אמר שזה באמת אקנה אבל אולי זה נגרם מזיעת יתר (בעיה נפוצה אצלי) ומלכלוך אבל הוא הביא לי משחה ואני מקתלח פעמיים ביום ועדיין אין כל כך תוצאות אני חושש לחזור לרואקוטן מה לדעתך כדאי לעשות תודה!

דין ערב טוב המשחה לא תמיד עוזרת כי זהו טיפול חיצוני, עם זאת לא הייתי ממליץ לחזור לטיפול ברואקוטאן כל זמן שאתה בצבא. הטיפול כפי הידוע לך דורש מעקב של בדיקות מעבדה ורופא וקשה לביצוע בצבא כדאי אולי לחשוב על טיפול אנטיביוטי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות