קרם הגנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/09/2011 | 15:39 | מאת: רון

שלום יורב אני שוב חוזר לוקח ראוקטן 6 חודש ושבועיים אני שם קרם הגנה של Avene 50 spf uva broad uvb and uva protection זה הרופא שלי המליץ לי אחרי ששמתי של דק פישר והוא ראה שזה צורב לי. עכשיו השאלה שלי אני בטירונות אני הולך אם כובע ומשקפיים ושם את הקרם ועדיין בסוף יום אני אדום וחם לי בפנים ומרגיש שהפנים תפוסות כאלה אולי מיובש למרות שלא רואים את היובש אבל שאני שם קרם ליובש הם משתחררות השאלה שלי זה מסוכן שחם לי בפנים והם אדומות? זה גורם לצלקות? או שככה זה אמור להיות לא משנה מה? ועוד שאלה חשובה כמה זמן אחרי שאני מסיים את הטיפול אני יכול להשתזף? ללכת לקוסמטיקאית? ולעשות ספורט ולא יכאב לי השרירים? כמה זמן אחרי הטיפול כל זה אני יכול לעשות?

הי זוהי רגישות אופינית לרואקוטאן. אפשר אחרי חודשיים שלושה לטפל בפנים ועשות ספורא שיזוף לא מומלץ בכלל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות