קורטן - הפסקת טיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/09/2011 | 18:49 | מאת: בת 20

שלום, אני מטופלת בקורטן 6 חודשים: חודש ראשון 10 מ"ג ליום, ואח"כ 40 מ"ג ליום. הרופא אמר לי להמשיך עם ה40 מ"ג ל6 חודשים. (עוד חודש). מצב האקנה לפני הטיפול היה בינוני-קל, ומהר מאוד נעלמו לי כל הפצעים. עשיתי ספורט לפני הטיפול, ונאלצתי להפסיק בשל כאבים ברגליים. אני מאוד רוצה לחזור לעשות ספורט. האם ניתן להפסיק אחרי 5 חודשים של 40 מ"ג? או שמאוד מומלץ לי לחכות? תודה.

לבת העשרים שלום למרות היותי ספורטאי מושבע עדיין ממליץ לסיים את הטיפול ,את כבר בסוף ,לספורט אפשר תמיד לחזור וכך תרווחי גם עור פנים נקי ויפה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות