אקנה בהריון כתמים ומשחות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/08/2011 | 12:50 | מאת: לוני

שלום, אני בת 36, ומאז שמכירה את עצמי הופיעו לי פה ושם פצעונים קטנים בפנים, ולפי המלצת רופא עור מרחתי ביום תמיסת אקנתרים 2% ובלילה נאו מדרול נקודתי. כעת אני בתחילת הריון, הופעת פצעי האקנה בפנים הגדילה את תדירותה, בעיקר באיזורה"שפם" והסנטר. האם להמשיך במשחות אלה ,שעזרו עד היום , גם במהלך ההריון? או שיש משחות אחרות להריון...? שאלה שניה לגבי כתמים חומים שהצטברו לי עם השנים באיזור השפם כתוצאה מריכוז של פצעי אקנה באיזור הזה- שמעתי הרצאה של רופא בכיר שאומר שיש משחות שמטפלות גם באקנה וגם במניעת כתמים חומים, אם כן אשמח לקבלה המלצה או שהמשחות שהזכרתי מתאימות גם לנושא הזה. תודה ואשמח לתשובה בהקדם.

הי לוני קודם כל מזל טוב אפשר להמשיך עם האקנתרים המדרול לא רצוי בהריון. הטיפול במשחות שהזכרת בנושא הכתמים החומים אסור בהריון

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות