אקנה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/08/2011 | 21:00 | מאת: אריק

ד?ר יורב שלום, אני בחור בן 26 אשר סובל מפצעי אקנה 13 שנה. האקנה אשר ממנה אני סובל היא אינה קשה , בעיקר פצעים פנימיים וכואבים ובודדים שיוצאים אחת לשבוע . כמו כן נשארו לי צלקות שקועות עדות לפצעי אקנה שלא טופלו בגיל צעיר. שאלתי היא האם יש טיפול אפקטיבי לפצעי אקנה מסוג שכזה ללא תרופות קשות? וכמו כן האם ניתן לטפל בצלקות ? אודה לך אם תוכל לתת לי הכוונה והמלצות. אריק

הי אריק תכשירים המכילים רטינואידים יכולים לעזור רק חייבים להצטייד בסבלנות כי זה לוקח זמן .כל זה בהסתייגות כי אלו משחות חיצוניות, במידה ולא יעזרו ,כנראה תצטרך להשתמש בתרופות .בקשר לצלקות אפשר לטפל בהן באופנים שונים תלוי בגודל ובעומק הצלקת. הטיפולים האפשריים הם:לייזר גלי רדיו פילינג עמוק שוב מיכיוון שלא ראיתי אין לי אפשרות להמליץ על הטיפול המתאים. חשוב לזכור שהטיפול בצלקות יבוא רק לאחר סיום הטיפול באקנה

30/08/2011 | 12:23 | מאת: אריק

אשמח לקבל פרטים לגביי יעוץ אצלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות