עזרה ממך בבקשה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/08/2011 | 22:00 | מאת: רון

מניסיון שלך בתחום הזה של אקנה אני חוזר שוב אני לקחתי 6 חודש ראוקוטן הפצעים הפנימיים לא עוברים אני יסביר לך בערך איך זה נראה ואתה תנסה להגיד לי מה אני צריך איזה משחה אולי קוסמטיקאית כמובן אחרי שאני יסיים את הטיפול בראוקוטן חודשיים אחרי יש לי נקודות אדומות בתוך העור בלחיים ובמצח שרואים אותם שאני מזיעה ובשמש בעיקר בלילה אין לא שמים לב ונקודות לבנות כאלה כמו חרארא ולפי הניסיון שלך בתחום בבקשה תנסה להבין מה יש לי אני ממש רוצה את עצרתך אני בצבא ואין לי עזרה מאף אחד אתה היחידי שיכול להמליץ לי ולעזור לי לטפל במה שהסברתי לך שיש לי אז בבקשה ממך יורב תעזור לי ותגיד לי מה אני צריך בישביל פנים חלקות לאחר הטיפול בראוקוטן שאני צריך לקחת 8 חודש ואני לוקח בנתיים 6 תעזור לי בבקשה ממך לפי מה שהסברתי לך

הי רון ערב טוב לא תמיד הטיפול הראשוני פותר לחלוטין את בעיית האקנה. לפעמים צריכים לקחת מחזור נוסף של כדורים כדי להיפטר מהפצעים הפנימיים. סיים את 8 הח' במידה ובדיקות הדם טובות המשך בעצת רופא עור אולי עוד מס חודשים את התרופה עד שתקבל פנים חלקות והעיקר סבלנות !!! ואל יאוש!!!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות