לייזר לטיפול באקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/08/2011 | 17:42 | מאת: עידו

שלום, רציתי לשאול מה דעתך על הטיפולי לייזר כנגד אקנה? במקום אחד כתבו לייזר ובמקום אחר כתבו שמדובר על קרן אור שזה משהו אחר. קיבלתי חוות דעת מרופא עור שאומר שהלייזר יעלים את הרוב במספר טיפולים אך זה יכול לחזור וזה מטריד אותי (מעבר לעלות המטורפת). תודה

עידו שלום הלייזר מופעל על צלקות האקנה ולא על הפצעים. גלי RFעובדים על האקנה .אולי לא הבנת נכון? אין הבטחה להעלמת כל הפצעים וקשה לנבא האם יחזרו ,או לא .האם ניסית דברים אחרים?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות