הפסקת גלולות ואקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/08/2011 | 21:19 | מאת: מ

ערב טוב, אני לוקחת גלולות כבר קרוב לשנה והן עוזרות קצת למצב האקנה שלי, עדין יוצאים פצעים פה (בעיקר קומדנים לבנים) ושם אבל המצב יחסית תחת שליטה. אני רוצה להפסיק לקחת עכשיו את הגלולות, האם יש דרך בה אשפר להספיק לקחת את הגלולות בצורה הדרגתית שתוכל למנוע את חזרת האקנה? או משהו אחר שיכול למנוע את חזרת האקנה עם הפסקת הגלולות?

מ היקרה אין לרפואה המודרנית עדיין שליטה על מניעת חזרת האקנה . לאחר הפסקת הגלולות במידה והאקנה תחזור יהיה עליך להתייעץ עם רופא העור שלך שיוכל להתאים טיפול אחר בהתאם למצב הפנים האישי שלך .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות