טיפול באקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/07/2011 | 11:56 | מאת: סמא

האם זה נכון שאסור להשתמש במינוציקלין , Locacid ו Dalagis T בתקופת הקיץ? אני בת 35 נשואה , רופא העור המליץ לי על טיפול בגלולות לפצעים שבפנים ,למרות שלא בדק את ההורמונים. בבדיקת ההורמונים שביקשתי מרופא המשפחה המצב לפי הנורמה. לפי רופא העור יש להתחיל עם הגלולות ואם המצב לא ישתפר הוא יתן לי רואקוטן בחורף. האם הגלולות יעזרו גם במצב שההורמונים הם בסדר.מה אתה חושב על זה?

הע לא אבל צריך להיזהר מכתמי פיגמנטציה. גלולות יכולות לעזור כמו גם רואקוטאן תלוי במצב פניך ומיכוון שלא ראיתי אנני יכול לתת אבחנה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות