אקנה ובעיות הורמונליות. נואשת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/05/2011 | 20:56 | מאת: אורית

לפני שנה בערך היה לי שטף דם. ווסת שלא מפסיקה למשך שבועות. יחד עם השטף דם התחילה לי אקנה נוראית. שלחו אותי לבדיקות הורמונליות שיצאו תקינות לחלוטין, ונתנו לי גלולה "דיאנה לקחתי את הגלולה למשך כמעט 8 חודשים. הווסת היתה תקינה אבל האקנה החמירה. הפסקתי עם הגלולות כי חששתי שאולי הם הגורם לאקנה לפני כשלושה חודשים ומאז אין לי ווסת בכלל. מצב האקנה נשאר אותו דבר. (המצב די חמור, פצעים אדומים ומוגלתיים על כל הלסת התחתונה) התזונה שלי סופר מאוזנת, אני ספורטית, אני חיה אורח חיים בריא ביותר והבדיקות דם שלי תקינות לחלוטין כל רופא/ נטורופט/קוסמטיקאית שמסתכל עליי קובע בנחרצות שהאקנה נוצרה עקב בעיה הורמונלית, מה בדיוק הבעיה ההורמונלית? את זה אף אחד לא יודע לקחתי מליון תוספי תזונה טבעיים, ניסיתי מיניצוקלין למשך חצי שנה, שום דבר לא עוזר. קיבלתי רואקוטן לפני 8 שנים כשהייתי חיילת ואני מוכנה לעשות הכל רק לא לחזור לתרופה הנוראית הזו שוב. בנתיים כל רופא עור שולח אותי לרופא נשים ששולח אותי לרופא עור וכן הלאה זקוקה לעזרה :( המון המון תודה

אורית שלום ובוקר טוב יהיה זה יומרני ולא רציני מצידי להשיב על שאלתך מבלי לראות תוצאות בדיקות ההורמונליות ואת מצב האקנה שלך. דבר ראשון שעליך לטפל בו הוא אובדן המחזור. גשי לגינקולוג רציני שיכול למצוא מהיכן הבעיה .כשתפטר בעיה זו נראה לי שגם תופעת האקנה תסתדר.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות