רואקוטן ובגרות בספורט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/03/2011 | 10:27 | מאת: אמא1

בני לוקח רואקוטן כ4 חודשים. נאמר לו שפעילות גופנית אינטנסיבית אסורה וגם מאוד קשה לו לעשות כזו. האם הוא יכול להיות פטור מבגרות בספורט הנערכת בימים אלו (הכוללת ריצת 2000 מטר, 75 כפיפות בטן, 100 סמיכה ותרגילי מתח)? תודה!

אנני אמון על פטור מביחנות הבגרות אך י אפשרות לקבל מכתב מהרופא המטפל על כך שאינו יכול לערוך פעילות גופנית אינטנסיבית כל זמן שנוטל רואקוטן. עד כמה שידוע לי יש אפשאות לגשת במועדים נוספים בתום 6 החודשים ללקיחת התרופה.ולייתר ביטחון לקחת עוד חודש.דברי עם רכז הספורט ומנהל בית הספר .בהצלחה לבן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות