אפלמיצין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/09/2016 | 17:16 | מאת: אוראל

שלום ד"ר אני סובלת מאקנה כבר כמעט חצי שנה אתמול בערב השתמשתי בסבון פנים ולאחריו שמתי שמן עץ התה נקודתית על פצעים שהיו לי בסנטר הרגשתי ששורף לי שטפתי והלכתי לישון. קמתי בבוקר נפוחה ואדומה והאזור מגרד לי מאוד ומעקצץ והבנתי שיש לי כוויה בפנים..קיבלתי מהרופא אפלומיצין רציתי לשאול אם זה כוויה שעלולה להשאיר צלקות על סמך התיאור ותוך כמה זמן זה אמור לעבור. רופא שהייתי אצלו אמר תוך שבועיים. וחוץ מזה אני נוטלת גלולות ולא רואה שיפור במראה העור אני בסוף החפירה השלישית..האם כדאי להחליף

בהסתייגות שלא ראיתי מצה הכוויה אין באפשרותי לדעת אם תשאר צלקת או לא וכמה זמן עד שיעבור הטיפול שקיבלת מתאים.התיעצי עם רופא העור שלך לגבי הגלולות שוב כי לא ראיתי מצב פניך התחלתי וכעת.בעקרון לוקח מס חודשים עד שיש תגובה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות