רואקוטן ואופן ההתנהלות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/08/2016 | 23:21 | מאת: ליאל

שלום. אני נוטלת מידי יום ביומו כבר קרוב לארבעה חודשים רואקוטן 20 מ"ג והבנתי שאסור לעבור טיפולים שקשורים לאור או להיחשף לכל מה שקשור לצילומים באיזור העור. רציתי לדעת: 1. במידה ועושה צילום שיניים במסגרת בדיקת שיניים שגרתית לרבות טיפול שיננית, האם יש בעיה מבחינת קרינת הצילום ונטילת הרואקוטן. 2. האם יציאה מספר דקות או שעה לאחר נטילת הרואקוטן מעלימה או פוגעת בספיגת הכדור או שהוא ישר נספג? כי לא פעם יצא שנכנסתי לשירותים לאחר נטילת כדור ואני חוששת שהכדור לא נספג. תודה על המענה

מותר לבצע צילומי שיניים עם רואקוטאן. ספיגה של חומרים אינה מותנת בכך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות