אקנה קשה לנערה לפני גיוס

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/03/2016 | 15:35 | מאת: גלית

בתי בת 18 עם אקנה קשה .מטופלת כבר 4 חודשים בריאקוטן שהחמיר את פצעיה ללא כל הטבה.עכשיו מקבלת גם במשך שבוע תוספת של אנטיביוטיקה. כולנו מיואשים והיא לא מפסיקה לבכות....... יכול להיות שהריאקטן לא יעזור? מה עוד ניתן לעשות? תודה.

ערב טוב ידוע שישנה החמרה עם לקיחת הרואקוטאן אבל אחכ זה מסתדר . בעקרון הטיפול המינימלי ברואקוטאן הוא 6 חודשים לעיתים נזקקים למחזור נוסף .רק לא להתייאש!!! האם ערכו לה פרופיל הורמונלי? אולטרסאונד שחלות?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות