פצעים "דמויי אקנה"

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/01/2016 | 19:42 | מאת: אני

ד"ר שלום, אני בחורה בת 40. מעולם לא סבלתי מפצעי בגרות. לפני כחודשיים, הופיע לי פצעון בצד הפה אשר התפתח למספר בודדים ולעוד כמה פזורים - כולם באזור הפה והסנטר. ניסיונות עצמיים לטפל במשחות רפואיות שהיו בביתי, לא היטיבו ולעיתים, אף הרעו את המצב ולכן, ניגשתי לרופא עור. קיבלתי מרשם לכדורי דוקסילין 100 פעם ביום עד הופעת שיפור ואח"כ יום כן יום לא עד סיום המנה (30 כדורים).לדברי הרופא, לא תעזור מריחה חיצונית כל שהיא. מאחר ואני סובלת מבעיית ריפלוקס ומהססת, בטרם אני מתחילה עם הכדורים, המליץ לי רוקח על משחה ששמה "AC Medis" טיפול נקודתי בפצעונים של חברת " קמדיס". האם, לאור ניסיונך , הטיפול החיצוני יכול לעזור ולמנוע את נטילת הכדורים או שאני מבזבזת זמן? תודה רבה מראש, אני

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך ורופא עור החליט על טיפול תרופתי ובנוסף ניסית משחות שלא עזרו אין מנוס מטיפול תרופתי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות