איך משתמשים באקנתרים?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/01/2016 | 10:40 | מאת: הדס

שלום הרופא הביאה לי אקנתרים ולא הבנתי אם שמים את זה ונשארים עם זה יום שלם או רק לכמה דקות? כי כשאני שמה זה ממש שורף לי ומגרד לי ובנוסף היא הביאה לי גם זינדקלין שזה משחה נקודתית האם אני צריכה להשאר איתה גם לכל הלילה או להוריד אחריי כמה דקות? כי היא גם שורפת ומגרדת לי ברמה שאי אפשר להישאר עם זה

אקנתרים בבוקר זינדקלין אחהצ אם שורף יש להתחיל לסרוגין יום כן יום לא והיה לא מפסיק לגשת לרופא שרשם שיתן מענה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות