אקנה בקרקפת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/11/2015 | 00:08 | מאת: אדוה

שלום רב, מזה מספר שנים (מגיל 20) אני סובלת לסירוגין מפצעים גדולים ומדממים בקרקפת כולל נשירת שיער מאסיבית מאיזור הפצע (קבוצות שיער שלמות נשארות ביד) רופא שהצלחתי לקבוע אליו תור ראה אותי רק אחרי שהמצב השתפר וטען שיכול להיות אקנה בקרקפת ולא הציע שום טיפול פרט לרואקוטן. לא התחלתי טיפול ומאז היו עוד "התקפים" כשבכל פעם המצב מחמיר ולוקח הרבה יותר זמן להרגיע את הקרקפת עם שמפו טיפולי האם יכול להיות שטיפול ברואקוטן הוא האופציה היחידה? האם זה נשמע כמו אקנה בקרקפת? זה גורם לסבל נוראי ממש כמו אבעבועות מגרד נורא ובולט לעין בקו השיער עם קילופים גדולים כמו קשקשים רק בחתיכות בגודל ס'מ.

אדווה מה שאת מתארת אינו מתאים לאקנה כדאי להתייעץ עם רופא מומחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות