בדיקת אולטרסאונד וגינלי טרם נטילת הראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/10/2015 | 13:38 | מאת: נופר אסולין

ד"ר שמואל יורב צהריים טובים, אני בת 24 ולפני מספר חודשים הייתי אצלך בייעוץ לנטילת ראקוטן והמלצת לי לקחת תוך הסכמה שאתחיל בתקופת החורף. זאת ועוד ביקשת שאערוך אולטרסאונד שחלות טרם תחילת הטיפול על מנת לשלול מצב של השפעת הורמון שחלות על האקנה בפנים (שחלות פוליציסטיות) . יש לציין כי הלכתי לרופאת נשים בקופת חולים והיא נתנה לי מרשם לכדורים ורכשתי אותם (טרם נטלתי). לכן רציתי לשאול האם יש אפשרות לערוך את בדיקת האולטראסאונד הזו לאחר תחילת הטיפול בראקוטן ? עד כמה זה חשוב לערוך את הבדיקה הזו כי אני ממש רוצה להתחיל את הטיפול בראקוטן וכרגע אני מתעכבת בטיפול. (ביקשו ממני בקופת חולים מאוחדת הפנייה מרופא עור או נשים ולא מרופא משפחה כפי שהבאתי להם.) אשמח אם תרחיב אודות חשיבות הבדיקה הזו. תודה רבה, בברכה, נופר.

לא יש לערוך במקביל ואין קיצורי דרך כי אחרת הטיפול לא אפקטיבי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות