נטילת רואקוטן לאחר מינוציקלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/10/2015 | 08:22 | מאת: דינה

שלום, מזה כחודשיים אני לוקחת מינוציקלין 50 מ"ג פעמיים ביום. הייתי השבוע אצל רופא עור אשר המליץ להפסיק את נטילת המינוציקלין ולקחת רואקוטן במינון נמוך - 20 מ"ג לאורך תקופה ארוכה לטיפול באקנה. חשוב לציין כי אני בת 30 וסובלת מאקנה עקב שחלות פוליציסטיות. כלומר הטיפול המוצע הינו ארוך טווח. האם אפשרי לקחת את הרואקוטן ישירות לאחר מינוציקלין או שמומלץ לעשות איזשהי תקופת מעבר בין שתי התרופות? האם ישנן השלכות לנטילת רואקוטן לאורך תקופה ארוכה מלבד יובש, איסור כניסה להריון וכד'? תודה

יש לערוך הפסקה של כשבועיים .האם הציע במקביל טיפול באנדרוקור?

05/10/2015 | 19:22 | מאת: דינה

לא הציע אנדרוקור - לא שמעתי על כך. האם זה נדרש? הטיפול לא יהיה אפקטיבי ללא זה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות