פוטותרפיה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/01/2015 | 11:14 | מאת: נור

שלום, סובל מאקנה בינונית, לקחתי לפני שנתיים רואקוטן(מינון נכון למשך חצי שנה) אכן עשה את העובדה אבל לאחר שנה חזר שוב. כרגע אני במצב שאני לא יכול לקחת רואקוטן בשלוש שנים הקרובות...המשחות פשוט לא עוזרות לי ניסתי את רוב המומלצות. אני משרת בבסיס בדרום והרופאי עור מציעים לי רק משחות (הם לדעתי לא מומחים יותר מידי). בקיצור חשבתי לעשות טיפול באור כחול(או אדום?) . ישלי אקנה בינונית והיא אינה פצעי בגרות מוגלתיים אלא ריבוי פצעים אדומים על העור בעיקר בלחיים. האם מומלץ ? האם זה אכן האפשרות הכי טובה בשבילי אחרי הרואקוטן ?

הי טיפול פוטותרפי כולל אור אדום וכחול .מצריך טיפול פעמיים בשבוע לחצי שעה כל פעם לצערי בשל השרות הצבאי לא נראה לי שיתאפשר לך .במידה וכן מומלץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות