קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/11/2014 | 19:47 | מאת: גיא

שלום רב, ד"ר יורב שמואל שמי גיא ואני בן 13 ושבוע, לפני כמים הלכתי לרופא עור עם אבי והסברנו לו על כל התקופה הקשה של פצעי הבגרות שהתחילה לי בכיתה ה', מה לא ניסינו ?? הסברנו לרופא, את כל המשחות שיש, קוסמטיקאיות, סבונים ואפילו תרופות סבתא וכו". הרופא שלח אותי לבדיקות דם והכל יצא מצוין. הרופא נתן לי מרשם לקיורטן. אני קצת חושש מהתופאות לוואי. האם כדי לקנות את הכדורים ? אשמח לתשובה (:

שלום גיא אין מניעה בגיל 13 לתתרואקוטאן אם הנתונים מתאימים אפשר גם לנסות פוטותרפיה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות