היום מסיים חודש ראשון לטיפול עם רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/10/2014 | 14:23 | מאת: ירין

צהריים טובים ד"ר יורב שמואל, היום אני מסיים חודש ראשון עם הרואקוטן 20MG פעמיים ביום, הייתי היום אצל הרופא עור לביקורת ראשונה אחרי החודש ולקבוע בדיקות דם ולקחת כדורים לחודש נוסף והוא הביא לי את המרשם אמר שהכל בסדר, עכשיו הוא נתן לי מרשם שהיה רשום עליו רואקוטן ועוד משהו לא זוכר בדיוק ואמר שלא משנה מה יתנו לי זה יהיה זהה לרואקוטן כי יכול להיות נגמר. עכשיו ניגשתי לרוקחת והראתי לה את המרשם והיא הביאה לי Cuartane 20MG אריזה לבנה ובצד כזה כחול. שאלתי אותה למה חודש אחד רואקוטן וחודש שני זה היא אמרה לי שאין ממה לדאוג וזה בסדר זה אותה השפעה ואותם הכדורים רק בשם אחר. דוקטור מה אתה אומר? זה בסדר שחודש אחד לקחתי רואקוטן וחודש שני ניק חאת הקוארטן? זה אותה השפעה? ועוד שאלה קטנה, הוא הביא לי מרשם לקרם לפנים בשם אקווה קרם (Aqua Cream) אמר זה טוב ליובש. קניתי אותו הוא טוב? לגבי שפתיים אני משתמש בווזלין עם הפקק הכחול הגל הזה הקופסא הקטנה זה בסדר? תודה רבה!

הי ירין צהרים טובים זו אותה תרופה ואין בעיה פשוט יצור של חברות שונות .הקרם טוב כי הוא על בסיס מים וכן וזלין זה טוב

29/10/2014 | 14:34 | מאת: ירין

קודם כל שוב תודה, הרגעת אותי בקטע של הכדורים (כבר חשבתי לנסות להחזיר היום) אבל יש לי עוד כמה שאלות שאשמח אם תענה עליהם. 1. למה הקיורטן יותר זול? סתם עניין של שיווק ותחרות עם הרואקוטן? חשבתי שיש שוני ולא רציתי לערבב בין כדורים. 2. השתמשתי אתמול ב-Aqua Cream הזה שהביא לי הרופא קמתי בבוקר עם פצע צהוב מוגלתי כזה שנראה ממש לא יפה לעין ליד הלחי, לא יכלתי לראות איך הוא נראה וקילפתי אותו. זה יכול להיות מזה? או שאין מה לדאוג ואני יכול להמשיך להשתמש בקרם הזה? 3. דרך אגב יש לי החמרה קטנה בימים האחרונים ואני אתמול סיימתי חודש לכדורים, חודש שני אמור להיות טוב יותר? תודה רבה!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות