אקניל wash

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/09/2014 | 01:06 | מאת: יוסף

ד"ר שלום בשבוע שעבר הייתה לי פגישה עם רופא המשפחה שלי הייתי מצונן פתאום עלה לי בראש לשאול את הרופא על מצב עור הפנים שלי כי אני סובל מכמה פצעי אקנה הוא אמר לי שהמצב שלי לא חמור ולא צריך ריקוטאן ונתן לי מרשם ל ריטה ווית 25% , הלכתי לסופר פארם לקנות והמליץ לי הרוקח על אקניל וואש כבר יומיים אני מורח והיום אני מרגיש אש בפנים ממנו ועלה אדום בפנים .האם זה דבר קריטי ואני חייב לעזוב את התרופה ולגשת לרופא לבדיקה או זה דבר עלול לקרות ותופעות לוואי סליחה על אורך ההודעה ואני אשמח לתשובה .תודה וחג שמח

יוסך שלום בגדול אני דוגל תמיד ללכת לרופא המתאים בבעיה בעור לרופא עור ואם הרופא המליץ על תרופה להקשיב לו. התגובה שלך חריפה למוצר לכן הייתי מפסיק עד שהעור ירגע ואז או להשתמש לסרוגין באקניל ואו לגשת לבדיקה לרופא עור.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות