סבוריאה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/08/2014 | 19:19 | מאת: אבי

היי , אובחנתי ע"י קוסמטיקאית רפואית שיש לי סבוריאה בצדדי האף וגם מעל הגבות ובסנטר .. אני סובל מאדמומיות בכל אזור ה T והמון פצעים עם מוגלה שיוצאים ללא הפסקה, ניסיתי להשתמש כמעט בכל תכשיר אפשרי וביזבזתי את כל הכסף של הצבא על כל מיני טיפולים בשיטות קור וכדומה ושום דבר לא עובד , בנוסף העור שלי נורא שומני ואיבדתי כל תקווה אני כבר לא יודע מה לעשות יותר התייאשתי. האם תוכל להמליץ לי על דוקטור/פרופסור שיכול לטפל בבעיה הזאת ? ובנוסף אנסה להזמין תור אלייך דרך מכבי.

חבל שביזבזת כספך ולא הגעת לרופא שיעשה אבחנה ולא קוסמטיקאית בעקרון כל רופא עור יכול לטפל בבעיה ואין צורך להתייאש

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות