טיפול יעיל לאקנה קלה - בינונית, שמתאים לקיץ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/05/2014 | 21:44 | מאת: דני

שלום ד"ר. חשבתי על אדפרין, אך צריך להיות איתו ביתר זהירות בקיץ, מה שלא כל כך מתאים לי. האקנה היא לא רק בפנים, אלא גם בשאר הגוף. מה דעתך על כדורי אנטיביוטיקה? האם הם יהיו יעילים? אשמח לשמוע את מה שלדעתך יהיה הכי יעיל.

דני שלום לא יהיה זה רציני להמליץ לך טיפול מבלי לראות מצבך . היעילות של התרופות הם בהתאם למצב הנתון .לחלק מתאים משחות לאחרים אנטיביוטיקה לחלק רואקוטאן ןלאחרים פוטותרפיה . לכן הדרך הנכונה לגשת לרופא עור לבדיקה כללית ובהתאם למצבך יקבע הטיפול המתאים לך.

25/05/2014 | 16:46 | מאת: דני

שלום ד"ר. יש לי שאלה נוספת: השתמשתי יצא לי למרוח אדפרין פעמיים בשבועיים האחרונים (הפעם האחרונה היתה לפני שבוע). האם יש סכנה להימצא בשמש כעת?

22/06/2014 | 18:24 | מאת: דנה

היי, איפה ניתן לקבל טיפול לאקנה בפוטותרפיה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות