חזרה לפעילות לאחר סיום טיפול בקיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/05/2014 | 12:51 | מאת: שלי

שלום, לאחרונה סיימתי בהצלחה רבה טיפול באקנה ע"י הכדור קיורטן במשך 6 חודשים. רציתי לדעת כמה זמן לאחר סיום הטיפול אפשר לחזור לפעילות ללא מגבלות הכדור - חשיפה לשמש? שתיית אלכוהול? וכו'. תודה מראש

שלי שלום חודש לאחר סיום נטילת התרופה יש אפשרות לחזור לפעילות ספורט ושתיית אלכוהול לגבי שמש ממליץ לא להחשף ולמרוח קרם הגנה

05/05/2014 | 03:30 | מאת: שלי

תודה רבה על המענה. בנוגע לחשיפה לשמש - כמובן שזה אינו מומלץ וכדאי להשתמש בתכשירי הגנה אך הקיץ מתקרב ואני תוהה - האם יש פרק זמן שצריך לחכות מסוף הטיפול ועד שהשפעת החשיפה לשמש תהיה זהה להשפעתה לפני הטיפול? [כלומר מתי אפשר לחזור להיות בשמש ואף להשתזף? (עם קרם הגנה)] תודה רבה!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות