מינוצקלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/04/2014 | 11:22 | מאת: זיו

שלום רב ,דוקטור יורב , בהמך לשאלות מיום 24.1.14 ולתשובתך ביום 27.1.14 לקחתי במשך חודשייפ מינוצקלין ויש שיפור ניכר בפנים כמעט כל הפצעים נעלמו . במרפאה בבסיס נתנו לי עוד מרשם של מינוציקלין בכמות 60. השאלה שלי היא : האם להמשיך לקחת את הכדורים או שיש צורך לבקש לבצע בדיקת דם לתפקודי כבד. יש לציין שלא היו לי שום תופעות לואי והמשכתי את תפקידי כלוחם ללא הגבלה. תודה רבה על תשובה . זיו

זיו שלום בדרכ נהוג אחרי כחודשיים שלושה לערוך בדיקת דם +תפקודי כבד תבקש במרפאה שיתנו לך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות