ייעוץ לגבי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/04/2014 | 10:14 | מאת: רועי

שלום ד"ר אני בן 26 וסובל מאקנה בפנים,חזה, כתפיים וגב. בשנה האחרונה טופלתי אצל קומסטיקאית פרא רפואית בטיפולי IPL+תכשירים (סה"כ 13 טיפולים) ועוד תכשירים בבית בתדירות יום-יומית. החל מהטיפול ה-6 התחילו להגיע התוצאות, האיזורים התחילו להתנקות והמצב השתנה משמעותית. החל מהטיפול ה-12, כשהמרווחים של הטיפולים גדלו, הבלגאן התחיל לחזור ואותו הדבר אחרי הטיפול ה-13, לכן בשלב זה עצרתי את הטיפולים כי אני לא יכול להמשיך בטיפול בתדירות כזו כל הזמן ועם כל התכשירים. שקלתי לקחת רואקוטן כי 2 אחים שלי לקחו והשיגו תוצאות טובות, אך ירדתי מזה מכיוון שהתופעות של היובש וההגבלה בספורט לא מתאימות לי ובעיקר עכשיו כי אני לאחר השתלת שיער ואינני רוצה להזיק לתוצאות של ההשתלה. לכן אני שוקל טיפול פוטותרפי או פוטודינמי. מה לדעתך יתאים לי? אני יודע שפוטותרפיה משלבים עם רואקוטן למקסימום תוצאות אבל האם אפשר להשיג תוצאות טובות רק באמצעות הטיפול וללא הרואקוטן? אני חייב לצאת מהאקנה הזה, אני כבר 3 שנים מוגבל ולא יכול לצאת לשמש כמו בנאדם... תודה

רועי שלום בהסתייגות שלא ראיתיך ,קיימת אופציה של פוטותרפיה במיוחד למצבים כפי שאתה מתאר , ולא חייבים לשלבה עם רואקוטאן

08/04/2014 | 11:37 | מאת: רועי

האם אפשר לקבוע אצלך תור אם אני חבר בקופ"ח כללית? ראיתי באתר שלך שיש רק לאומית,מכבי,מאוחדת. תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות