השפעת הגלולות על האקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/03/2014 | 16:26 | מאת: תמר

התחלתי לקחת גלולות כמעט לפני חודש (עוד חמישה ימים מסיימת חבילה ראשונה),אני לוקחת דיאנה 35 בהמלצת הרופא נשים. העור שלי שמן מאוד, המלצת לי להשתמש בסבון של אקניל וואש בוקר וערב ובמשחות- בנזימיצין ואדפרין גל. עד היום אני ממשיכה להשתמש בהכל כולל מייקאפ נטול שומן, אבל בזמן האחרון העור שלי הרבה פחות שומני מפעם (כנראה בגלל הגלולות), אני מפחדת שאם אני אמשיך להשתמש בתכשירים המייבשים הייבוש לא יהיה נחוץ לעורי יותר ובמקם לתת לגלולה לעזור הייבוש המיותר ישבש את הפעולה. השאלה שלי היא האם להפסיק בגלל ההשפעה של הגלולה על העור בשימוש? האם אולי רק להפחית? ואם כן את מה? או האם בכלל להחליף לתכשירים אחרים שבהמלצתך?

תמר כדי להמליץ צריך לראות מצב העור ברגע נתון .בעקרון אפשר להפסיק להפסיק שימוש באדפרין ובנזמיצין שוב מבלי לראות......

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות