פוצצתי חצ'קון ונהיה לי כתם

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/03/2014 | 20:38 | מאת: דוד

שלום,ביום רביעי בלילה פוצצתי חצ'קון שהציק לי נורא ( בדרך כלל אין לי חצ'קונים ואני בן 18, כמעט ולא היה לי בכל ההתבגרות), ביום חמישי אחרי התעוררתי וראיתי שהאזור במצח שפוצצתי את החצ'קון נהיה אדום-לא כל כך התייחסתי ושמתי רק אלוורה להרגיע את העור,קראתי בלילה של חמישי על מה שזה וזה כמו דלקת, הלכתי לרופא שלי (רופא משפחה) הוא אמר לי שזה דלקת, הוא נתן לי מרשם לאפלומיצין, המצב נהיה קצת טוב לא שורף אבל המקום התייבש והכתם עדיין נשאר , הוא אמר לי שאם ביום שני זה עדיין לא עובר אז להגיע אליו, מה לעשות? למה זה נהיה לי ככה? האם זה יעבור?

דוד שלום רצוי מאד לא לפוצץ חצקונים יכול לגרום לדלקת ופגמנטציה (מה שקרה כנראה במקרה שלך).אם לא עובר גש לרופא עור לטיפול

03/03/2014 | 22:08 | מאת: דוד

הלכתי לרופאת עור אתמול 2/3 היא אמרה לי שזה כנראה קרה כתוצאה שלא שיפשפתי את הדרמקס ששמתי על המקום,כי פשוט שמתי דרמקס והתסובבתי ככה בבית או ברחוב. היא אמרה לי שתוך כמה ימים זה יתקלף, עכשיו אתמול אחרי מקלחת ראיתי שזה עומד להתקלף וזה היה מציק מאוד שזה עומד להתקלף ולא מתקלף. אז קילפתי את מה שהיה ניתן לקלף אתמול, והיום קילפתי את מה שניתן לקלף. זה עבר אבל יש קצת אדום במקום, זה יכול להיות צלקת? ואם כן האם ניתן לרפא את זה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות