אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/01/2014 | 20:00 | מאת: רחל

האם טיפול פוטותרפי וטיפול באור כחול זה היינו הך? ראיתי באתר של אסותא טיפול אחד עד שלושה במכשיר פוטןתרפי וזה גם נגד סרטן.לעומת זה טיפול באור כחול לוקח יותר זמן ואינו כרוך בסיכונים. האם זה כך? תודה מראש

הי רחל טיפול פוטותרפי הוא טיפול באור .ישנם כמובן מספר רב של טיפולים באור בכל התחומים כמובן שעוצמת האור ואורך הגל שונה . טיפול פוטותרפי לאקנה משולב באור כחול ואדום אינו כרוך בסיכונים מתאים אף לנשים בהריון ואינו קצר. כ15 טיפולים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות