מינוציקלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/01/2014 | 14:41 | מאת: זיו

שלום דוקטור יורב אני חייל קרבי בצבא ויש לי פצעי אקנה בגב ובפנים. רופא עור צבאי נתן לי מינוציקלין. אני נמצא המון בשטח וחשוף לשמש. האם אין בעיה להתחיל טיפול של הכדורים? קיבלתי בנוסף גם משחת רטאויט וזינדקלין. האם ניתן להשתמש במשחות במקום הכדורים או עדיף להתחיל עם הכדורים. בנוסף משום חשיפתי הרבה לחול ואבק מהשטח איני יכול למרוח משחות באופן סטרילי. ממתין לתשובה זיו

זיו שלום מעריך את השרות הקרבי שהינך עושה אך בשלו , לא רצוי לקחת מינוציקלין כשאתה חשוף לשמש בשל הפיגמנטציה (כתמים)שיכולה להיות. כמו כן ראטאווית אינה מתאימה לאדם שחשוף לשמש.

03/03/2014 | 22:56 | מאת: .

שלום אני נוטל שני כדורים של מיניצוקלין ביום. אני לא יודע אם מותר לשתות עם זה כי זה לר לגמרי נחשב אנטיביוטיקה. תשובה רק של מבינים! תודה מראש

אתה רציני? מה פרוש לא לגמרי ?כמובן שזו אנטיביוטיקה ואין לשלב עמה אלכוהול

08/04/2014 | 11:12 | מאת: זיו

שלום רב ,דוקטור יורב , בהמך לשאלות מיום 24.1.14 ולתשובתך ביום 27.1.14 לקחתי במשך חודשייפ מינוצקלין ויש שיפור ניכר בפנים כמעט כל הפצעים נעלמו . במרפאה בבסיס נתנו לי עוד מרשם של מינוציקלין בכמות 60. השאלה שלי היא : האם להמשיך לקחת את הכדורים או שיש צורך לבקש לבצע בדיקת דם לתפקודי כבד. יש לציין שלא היו לי שום תופעות לואי והמשכתי את תפקידי כלוחם ללא הגבלה. תודה רבה על תשובה . זיו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות