אחרי 8 חודשים רואקוטן, פצעים מתחילים לחזור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/01/2014 | 21:12 | מאת: יניב

שלום דר', אני בן 22 לפני חודש וחצי סיימתי טיפול של 8 חודשים רואקוטן שבמהלכו יצאו לי אין ספור פצעים... כרגע אני עדיין מנסה להתאושש מתופעות הלוואי שלא עוזבות אותי (בעיקר יובש בשפתיים, אבל לא חמור כמו במהלך הטיפול) ולצערי הפצעים שלי גם מתחילים לחזור לאט לאט, לא מדובר במשהו חריג אבל ספרתי כבר 5-6 פצעים מאז שהפסקתי את הטיפול. האם זה אומר שאצטרך לקחת שוב את הרעל הזה?

יניב שלום , בדרכ תופעות הלוואי חולפות לאחר כחודש מתום נטילת התרופה. בהסתייגות שלא ראיתי מצבך ,יובש בשפתיים בתקופת החורף קיים ללא קשר לרואקוטאן .לגבי חזרת הפצעים לעיתים צריך להמשיך בטיפול למספר חודשים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות