לא ענית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/01/2014 | 13:24 | מאת: שי

ר:שיתאריך:8/1/2014שעה:09:40 אבל שאתה אומר "חזרה" זה אומר שסביר שהמצב יחזור לקדמותו ? כי כרגע זה ממש בודדים יענו 2-4 בולטים גג, או שיש מצב שזה ישאר ככה ולא יחמיר ? או אפילו יעלם ושזה רק תקופה? כי במידה וזה חוזר למצב הקודם הטיפול אכן היה בחינם, עכשיו אצתרך לחזור עליו שנית.. שאלה נוספת, שמעתי שעבודה חזקה עם משקולות בחדר כושר מעלה את רמת הטסטוסטרון וכאשר הטסטוסטרון עולה יוצאים פצעים, זה נכון ? תודה.

שי מצטער התשובה לא נקלטה. בעקרון מיכיוון שלא ראיתיך אנני יכול לדעת. מה היה קודם ? האם הטיפול התאים? ולכן מציע לגשת להתייעץ עם רופא עור מומחה שיראה מצב האקנה שלך והפנים כרגע אחרי טיפול וידע להגיד איך להמשיך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות