תופעות לוואי...

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/01/2014 | 11:15 | מאת: רוית

שלום רב, התחלתי קיורטאן לפני כחודש וחצי, התחלתי עם 20 מ"ג ליום ובתחילת החודש השני עליתי ל40 מ"ג. בימים שהתחלתי עם המינון הגבוה, התחילו לי תופעות לוואי של סחרחורות לסירוגין וגם פעם אחת טשטוש בראייה שעבר די מהר. הרופא המליץ לי להפסיק למספר ימים את השימוש. רציתי לשאול האם ישנה משמעות לנטילת 2 הכדורים (של 20 מ"ג) ביחד, אם אנטול אותם בהפרש של מס' שעות זה יכול להקל על התופעות?? שאלת נוספת, האם רצוי אולי להמשיך נטילה של כדור אחד? האם זה יעשה את אותו אפקט?? וגם, האם לדעתך זה בהכרחי להפסיק את השימוש בתופעות הללו?? מצב הפנים שלי לא טוב ואני ממש לא רוצה להפסיק ..... תודה!!!

רוית האפקט לא משתנה . אם ישנן תופעות לוואי כפי שהזכרת חייבת לערוך הפסקה אחכ בהתייעצות עם רופא העור לבדוק אם ניתן לחזור ליטול התרופה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות