חזרה של אקנה?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2014 | 10:00 | מאת: שי

סיימתי טיפול של חצי שנה של רואקוטן, לפני כחצי שנה. הטיפול הסתיים בהצלחה, לאחר כמה חודשים היה מופיע חצקון אחד גג שתיים וגם בקושי. לפני חודשיים התחלתי לשתות אבקת חלבון במשך יום-יום, והחילו להופיע קצת פצעים אדומים שנראים כמו שהיה לי לפני הרואקוטן(אבל הרבה פחות), אז לפני כמה ימים הפסקתי עם החלבון, אבל בכל זאת ישלי קצת פצעים, לא הרבה בכלל-כמה אדומים, ושתיים שלוש גג גדולים(בולטים), וגם בחזה. אני לא בהכרח אומר שזה החלבון אבל, יכול להיות שעכשיו האקנה חזרה לי סופית ולאט לאט המצב ישוב להיות כמו שהיה ? זה לא מחמיר יותר מידי אבל בכל זאת קצת יותר מפעם, יכול להיות שזה תקופה והפנים יחזרו להיות כמו אחרי הטיפול? כי אני קצת מרגיש כאילו כל הסבל של הטיפול היה לחינם אם האבקה זה מה שגרמה לשובם של הפצעים..

שי לא בטוח בכלל שזה אבקת החלבון מה שיותר סביר זה שהאקנה חזרה וצריך לטפל .זה לא נדיר הטיפול לא היה לחינם

08/01/2014 | 09:40 | מאת: שי

אבל שאתה אומר "חזרה" זה אומר שסביר להניח שתחזור לכמו שהייתה ? כי כרגע זה ממש בודדים יענו 2-4 בולטים גג, או שיש מצב שזה ישאר ככה ולא יחמיר ? או אפילו יעלם ושזה רק תקופה? כי במידה וזה חוזר למצב הקודם הטיפול אכן היה בחינם, עכשיו אצתרך לחזור עליו שנית.. שאלה נוספת, שמעתי שעבודה חזקה עם משקולות בחדר כושר מעלה את רמת הטסטוסטרון וכאשר הטסטוסטרון עולה יוצאים פצעים, זה נכון ? תודה.

מבלי לראותך אין אפשרות לדעת . לגבי השאר לא נראה לי שיש קשר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות