ראקוטן וגלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/12/2013 | 14:25 | מאת: אני

שלום, לאחר ביקור אצל רופא עור מומחה והצגת הפתרונות האפשריים לאקנה החלטתי להתחיל טיפול בראקוטן. הרופא המליץ להתחיל לקחת ראקוטן במינון 20 מג וטיפול בפוטותרפיה במקביל. היום נודע לי מהרופא נשים שנמצא בבדיקות דם שלי בעיה של עודף הורמונים גבריים וככל הנראה החצקונים נובעים מזה.. הוא החליף לי את הגלולות לדיאנה. השאלה אם להתחיל בכל מקרה את הטיפול בראקוטן ופוטותרפיה או שהגלולות אמורות לפתור את הבעיה??

23/12/2013 | 16:36 | מאת: רוני

בנוסף אני גם לוקח מינוציקלין כדור אחד של 100 מ"ג במשך חודשיים, הפצעים ירדו במעט אך מדי פעם צצים להם פצעים קטנים באיזור הלחי. האם כדאי להמשיך בטיפול או לעבור לראקוטן?

25/12/2013 | 23:51 | מאת: אני

צריך בהחלט לקחט גלולות יכול מאד לעזור אפשר לשלב גם עם רואקוטאן וגם עם פוטותרפיה חייבת להתייעץ עם רופא העור שראה הבדיקות שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות